Laat uw gebouw stralen dankzij onze glazenwassers
  • reiniging zonnepanelen zelf zonnepanelen reinigen dakgoot reinigen ramen wassen
  • reiniging zonnepanelen zelf zonnepanelen reinigen dakgoot reinigen ramen wassen
  • reiniging zonnepanelen zelf zonnepanelen reinigen dakgoot reinigen ramen wassen
  • dakgoot reinigen ramen wassen zelf zonnepanelen reinigen reiniging zonnepanelen zonnepanelen reinigen
  • dakgoot reinigen ramen wassen zelf zonnepanelen reinigen reiniging zonnepanelen zonnepanelen reinigen
zonnepanelen reinigen reiniging zonnepanelen zelf zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen, een must

Steeds meer gebouwen worden uitgerust met zonnepanelen om op een ecologische manier energie te produceren. De aankoop van zonnepanelen is een heuse investering, waarvan uiteraard verwacht wordt dat ze maximaal rendeert. Om dit te realiseren is een degelijk en regelmatig onderhoud onmisbaar; een klus die Aquazoozle uit Malle graag op zich neemt. Wij zitten al jaren in het vak en weten als de beste hoe we uw zonnepanelen moeten reinigen. Voor bedrijven en particulieren, op platte en schuine daken: zonnepanelen reinigen kunnen wij als de beste!

Waarom zonnepanelen reinigen?

Vaak horen we de vraag “zonnepanelen reinigen, is dat eigenlijk wel nodig?”. Hierop antwoorden wij volmondig “ja”! Stofdeeltjes, zand, regen en vallende bladeren kunnen er immers al snel voor zorgen dat zonnepanelen bedekt worden onder een laagje vuil. Hierdoor vermindert hun rendement, wat uw investering geen goed doet. Zonnepanelen reinigen is dus zeker en vast een noodzakelijke klus. Bovendien zal een goede reiniging ook de levensduur van de panelen verhogen. Wilt u graag uw zonnepanelen reinigen? Dan is het voldoende om ze één keer per jaar te onderwerpen aan een grondige wasbeurt. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te doen. Aquazoozle beschikt over de nodige ervaring en apparatuur om op een professionele manier zonnepanelen te reinigen.

 

Zonnepanelen reinigen met osmosewater

De reiniging van zonnepanelen is een delicate klus die uiteraard volgens de regels van de kunst moet gebeuren.

Daarom gebruiken we bij Aquazoozle steeds osmosewater wanneer we zonnepanelen reinigen. Dit houdt in dat we leidingwater door verschillende filters laten lopen die de nitraten uit het water halen, zodat we water overhouden in zijn puurste vorm. Komt dit water in aanraking met vuil, dan wordt dit onmiddellijk geabsorbeerd met een glashelder resultaat tot gevolg. Zonnepanelen reinigen met zeep doen wij daarentegen niet. Het gebruik van zeep kan immers een negatieve invloed hebben op de werking van de panelen. Wilt u uw zonnepanelen reinigen met osmosewater? Neem dan contact op met Aquazoozle uit provincie Antwerpen!

 

Zelf zonnepanelen reinigen? Schakel beter de hulp in van Aquazoozle!

Wanneer het gaat om zonnepanelen reinigen maken wij geen enkel onderscheid tussen particulieren en bedrijven. Beide zijn welkom bij ons en worden behandeld met een service op maat. Wilt u dus uw zonnepanelen reinigen, neem dan gerust contact op met ons. Net als bij het wassen van ramen komen we eerst langs om een gratis prijsofferte op te maken. Uiteraard beslist u ook zelf hoe vaak we moeten langskomen om uw zonnepanelen te reinigen. Kan u geen specifieke data vastleggen, dan volstaat een telefoontje op voorhand om snel een afspraak te plannen. Zorg ervoor dat uw zonnepanelen zoveel mogelijk zonlicht kunnen opvangen; laat ze reinigen door Aquazoozle!