Laat uw gebouw stralen dankzij onze glazenwassers

Tips voor een geslaagde lenteschoonmaak!  

De dagen worden langer en de temperaturen zachter. In de lente begint het bij velen te kriebelen om het huis een grondige poetsbeurt te geven. We geven je graag enkele tips om van je lenteschoonmaak een succes te maken!

 

Kuis planmatig

Ben jij ook diegene die met volle moed start aan een lenteschoonmaak, maar onderweg afhaakt door het vele werk? Maak vooraf een plan en poets kamer per kamer. Poets bij voorkeur van boven naar beneden. Zowel in je huis als in iedere kamer (begin met het plafond).

 

Was ramen en deuren

Niets zo zalig als een helder zicht door propere ruiten.  Kies geen te zonnige dag uit en vermijd ook regen om deze klus uit te voeren. Het is moeilijk werken wanneer de zon in het glas schijnt of regendruppels je werk ongedaan maken.
Tip: met keukenpapier of een doek kan je strepen op de ramen vermijden.

PS: hulp nodig? Contacteer Aquazoozle om je ramen te wassen.

 

Ruim je kasten op

Sorteer wat je niet langer gebruikt of aantrekt. Spullen en kledij kan je weggeven of verkopen voor een prikje op de rommelmarkt. De extra plaats in de kast is mooi meegenomen voor een nieuwe lente-outfit of ander hebbeding.

 

Kuis ook op moeilijk bereikbare plaatsen

Poets ook de minder bereikbare plaatsen zoals radiatoren, plinten, deurstijlen, bovenkanten van kasten, oppervlakten onder de meubels… Vergeet ook de vloerkleden, gordijnen, dekbedden, kussens en zetels niet onder handen te nemen. Zij zijn echte stofvreters. Je zal versteld staan van het verfrissend resultaat.

 

Contacteer Aquazoozle als je de grondige poetsbeurt van je huis liever uitbesteedt.